ZA TINEJDŽERE OD 14 DO 19 GODINA

IT EXPERT

PROGRAMSKI JEZICI, SOFTVERI I SISTEMI ZA UREĐIVANJE SADRŽAJA – NAJBOLJI NAČIN ZA ULAZAK U SVET PROGRAMIRANJA I DIZAJNA

Za tinejdžere koji imaju između 14 i 19 godina ne postoji bolji način da ozbiljnije zakorače u svet IT-ja, programiranja i dizajna od rada u programskom jeziku po svom izboru, kao i u programima kao što su Photoshop, Illustrator i AutoCAD.

Na ovom programu polaznici će se odlično upoznati sa grafičkim dizajnom i 3D modelovanjem kroz praktičan rad u izuzetno cenjenim programima. Usvojiće i osnove veb-dizajna u HTML-u i CSS-u, kao i programiranja u traženom programskom jeziku koji izaberu: Python, Java, Android, JavaScript ili PHP. Dodatno će razviti i veštine za uređivanje onlajn-sadržaja kroz trenutno najzastupljeniji Content Management sistem na svetu – WordPress.

Osim programiranja i dizajna, tinejdžere očekuje i upravljanje Alpha Pro i Sphero SPRK+ robotima kroz blok programiranje, kao i 3D modelovanje i digitalna arhitektura.

Mali programer IT expert

EFIKASAN NAČIN ZA STICANJE OZBILJNIH ZNANJA

KAKO SVE TO IZGLEDA?

Kreativno i podsticajno! Umesto hipnotisani korisnik, vaše dete postaje aktivni stvaralac digitalnog sveta. Kroz edukativne aplikacije i uz pomoć posvećenih predavača usvaja ozbiljne i korisne stvari. Iznad svega, unapređuje i razvija algoritamski način razmišljanja, kreativan pristup rešavanju problema i veštine komunikacije, što će mu biti od velikog značaja u kasnijem obrazovanju i karijeri – bez obzira na to da li će se baviti prirodnim ili društvenim naukama, umetnošću ili nekom drugom oblašću.

NAJKRUPNIJI PROGRAMERSKI KORACI VAŠEG SREDNJOŠKOLCA

Vaš srednjoškolac bira programski jezik koji mu je najzanimljiviji i u okviru koga želi da se usavršava, a na raspolaganju su mu: Python, Java, Android, JavaScript i PHP.

Koji god da izabere od ponuđenih jezika, neće pogrešiti, jer su sticanje znanja i praktičan rad na ovim kursevima prilagođeni njegovom uzrastu, a prethodno će savladati osnove HTML-a i CSS-a, kao i tabelarnih kalkulacija i formalne logike, pomoću kojih će rad u ovim okruženjima biti još brži i efikasniji. Kroz efikasnu onlajn-obuku vaš mladi IT-jevac napraviće svoje prve ili najvažnije korake u svetu programiranja.

KROZ PROGRAMIRANJE ROBOTA DO NOVIH ZNANJA IZ 4 OBLASTI

Nakon što usvoje prve programerske veštine, polaznici će svoja znanja koristiti kako bi programirali robote Alpha Pro i Sphero SPRK+.

Ovi STEM alati pomažu učenicima da razviju znanje iz oblasti nauke, tehnologije, inženjeringa i matematike. Pored toga, ovi roboti omogućavaju polaznicima da dodatno unaprede svoja znanja i prilagode se programiranju u kodu posle blok programiranja.

GRAFIČKI DIZAJN, 3D MODELOVANJE I DIGITALNA ARHITEKTURA

Kroz Photoshop i Illustrator vaš srednjoškolac će naučiti da koristi najznačajnije alate za obradu fotografija, kreiranje vektorskih grafika i uređivanje različitih geometrijskih i tekstualnih objekata. Naučiće da kombinuje boje, tekstualne i vizuelne elemente.

Radom u programu AutoCAD, jednom od najboljih alata za 3D modelovanje i animaciju, polaznici će naučiti da modeluju trodimenzionalne objekte – zgrade, nameštaj, reljefne površine, kao i da obrađuju materijale i teksture.

Posebna pažnja biće posvećena stvaranju mockova na zadate teme, modelovanju predmeta prema grafičkim sličicama i kreiranju animirane prezentacije.

Vaše dete će osloboditi svoju kreativnost dok uči važne lekcije o dizajnu, crtanju i kompjuterskom modelovanju.

AutoCAD

IT veštine za sigurnu budućnost

Razvijanje kritičkog mišljenja

Podsticanje kreativnosti i mašte

Donošenje odluka

Algoritamski način razmišljanja

Poboljšanje pažnje i memorije

Razumevanje i rešavanje problema

Razvoj ideja

Preciznost, koordinacija i motorika

Lakše učenje

Izgradnja samopouzdanja

Pronalaženje racionalnog rešenja

ŠTA ĆE SVE NAUČITI VAŠ SREDNJOŠKOLAC?

OSNOVNE IT VEŠTINE KOJE ĆE VAŠEG TINEJDŽERA UPOZNATI SA OZBILJNIJIM DIGITALNIM ZNANJIMA.

1.

PROGRAMERSKE VEŠTINE

Upoznavanjem programskog jezika po izboru učenik će bez poteškoća usvojiti ozbiljnija programerka znanja, bez obzira na to da li se ranije susretao sa programiranjem.

2.

STEM ZNANJA

Programiranjem Alpha Pro i Sphero SPRK+ dete usvaja znanja iz oblasti kao što su nauka (Science), tehnologija (Technology), inženjerstvo (Engineering) i matematika (Mathematics).

3.

RAČUNARSKU GRAFIKU I ANIMACIJU

Ovaj program je koncipiran tako da će vaše dete, pored programerskih veština, upoznati i razne vizuelne pojmove i postupke.

4.

NIZOVE I PETLJE

Nesvesno upoznavanje sa nizovima i petljama na kojima se zasnivaju svi ozbiljni programski jezici.

5.

LOGIČKO RAZMIŠLJANJE

Da bi uspešno upravljalo junacima edukativnih aplikacija, vaš tinejdžer će morati da reši niz logičkih problema, jer na taj način uči da razmišlja postupno i racionalno.

6.

RAZVIĆE KREATIVNOST I MAŠTU

Kodiranje, sastavljanje i programiranje robota, dizajniranje i modelovanje elemenata razvijaju dečju kreativnost i maštu.

7.

VIZUELNE I AUDITIVNE VEŠTINE

Animirajući likove, menjajući njihov spoljašnji izgled i dodajući im glasove, dete ispoljava svoju vizuelnu i auditivnu inteligenciju.

8.

ENGLESKI JEZIK

Online kurs engleskog jezika pomoći će mu da savlada novi nivo znanja, a kroz učenje IT veština usavršiće aktivno korišćenje stručnih termina.

Cambridge ICT Starters Stage 1 Certificate

Internacionalna potvrda znanja

ITAcademy JUNIOR 14–19 IT expert program usklađen je sa prestižnim Cambridge ICT Starters kurikulumom i po uspešnom završetku učenici mogu steći Cambridge ICT Starters Stage 1 Certificate (On Track), koji predstavlja internacionalnu potvrdu njihovog znanja.

ŠTA JE VAŽNO DA ZNAM KAO RODITELJ?

UPISNI ROK PO SNIŽENIM CENAMA JE U TOKU

BROJ MESTA JE STROGO OGRANIČEN!
 

Omogućite svom detetu da na vreme zakorači u perspektivni svet IT-ja i dizajna. Upišite svog osnovca na odgovarajući program i usmerite ga ka uspehu. Snižene cene upisnog roka koji je u toku važe do 30. 11.

Kako bismo održali visok kvalitet predavanja i podjdnako dobre uslove školovanja za svako dete, nastava se odvija u malim grupama koje čini najviše 12 polaznika. Iz tog razloga, broj slobodnih mesta je strogo ograničen, zato reagujte što pre i omogućite svom detetu moderno školovanje u podsticajnoj sredini.

ŠTA DOBIJATE:

  • Ukupno 72 interaktivna IT časa (+ 24 časa vežbi)
  • Paket potreban za učenje i rad u vrednosti od 1.570 evra: laptopove, Chromebookove i PC računare, robote Alpha Pro i Sphero SPRK+, Wix softver za kreiranje web stranica
  • Radoznali IT-jevac – dodatne sekcije iz sporta, ekologije i umetnosti
  • U zdravom telu zdrav IT-jevac – zdrava užina (voćno-povrtni miksevi, smoothie itd.)
  • Nedeljni izveštaji sa radovima za roditelje
  • ITAcademy JUNIOR sertifikat za uspešno završen program

Cena:

270€/ mesečno

  • Za prijavu do 30. 11.
  • 200€
  • / mesečno
Prijavite se

Bonus: Dodatne aktivnosti po Harvardovom programu

Na ITAcademy JUNIOR razvijaju se sve vrste dečje inteligencije kroz posebno prilagođen Harvardov program, pa polaznici, pored IT znanja, potpuno besplatno dobijaju i radionice:

NAJBOLJI IZBOR ZA VAŠE DETE

Period odrastanja vašeg deteta tokom kojeg upija nova znanja kao sunđer idealno je vreme za ulazak u svet IT-ja. Pomozite svom mališanu da se usmeri ka najperspektivnijoj oblasti današnjice i već sada formira svoja interesovanja.

Omogućite svom osnovcu najkvalitetnije obrazovanje, koje garantuje vidljive rezultate i donosi praktične veštine kroz rad sa posvećenim edukatorima. Prijavite se po sniženim cenama koje važe do 30. 11.

ITAcademy Junior Obezbedite svom detetu najbolju IT avanturu
Prijavite se putem ovog linka »
ITAcademy Junior Za najbolju IT avanturu
Prijavite se putem ovog linka »