Besplatno preuzmite priručnik za roditelje

Saznajte na koji način IT može da pomogne vašem detetu da
postiže uspehe.

IT programi za najmlađe osnovce

Ovi programi ITAcademy JUNIOR, po zvaničnom ovlašćenju od Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, namenjeni su najmlađim osnovcima uzrasta od 7 do 9 godina koji žele da upoznaju sve prednosti modernih tehnologija. Deca u ovom uzrastu mogu se opredeliti za osnovni ili napredni program, u zavisnosti od svojih interesovanja.

Oba programa su osmišljena tako da za njihovo pohađanje nisu neophodna predznanja, što znači da će svi zainteresovani mališani moći bez poteškoća da usvajaju nove veštine. Međutim, u slučaju pohađanja i osnovnog i naprednog programa osnovci će temeljnije usvojiti razne veštine, koje će im u budućnosti obezbediti lakše i efikasnije školovanje kako u IT sektoru, tako i u brojnim drugim oblastima.

Za decu od 7 do 9 godina

Osnovni program (Blok programiranje, robotika, edukativne igrice)

Tokom školovanja na ovom programu deca će savladati svoje prve IT veštine. Kroz edukativne aplikacije, pokretanje mini-robota i blok programiranje, koje podseća na sklapanje lego kocaka, deca će usvajati osnovne principe programiranja i razvijati analitičko mišljenje.

Saznaj više >>

Napredni program (Blok programiranje, robotika, video-igrice, video-montaža)

Kreativnost, razvijanje računarske logike i upoznavanje sa programerskim konceptima prilagođenim uzrastu vašeg osnovca glavne su karakteristike ovog programa. Kroz praktične primere i blok programiranje deca će naučiti kako da kreiraju jednostavne interaktivne igrice i steći neophodnu motivaciju za dalje usavršavanje.

Saznaj više >>

ITAcademy Junior Za najbolju IT avanturu
Prijavite se putem ovog linka »