Besplatno preuzmite priručnik za roditelje

Saznajte na koji način IT može da pomogne vašem detetu da
postiže uspehe.

Vreme je za prve ozbiljnije IT veštine

Deca između 9 i 12 godina upijaju nova znanja kao sunđer i zato je ovaj period idealan za njihovo usvajanje prvih ozbiljnijih IT veština. Mališani koji pripadaju ovoj starosnoj grupi mogu se usmeriti ka najperspektivnijoj oblasti današnjice kroz osnovni ili napredni program ITAcademy JUNIOR, ovlašćen od strane Cambridge odeljenja za međunarodne ispite.

Za pohađanje ovih programa školarcima nisu potrebna određena predznanja, što znači da nastavu bez poteškoća mogu da prate svi zainteresovani mališani. Ipak, u slučaju pohađanja i osnovnog i naprednog programa osnovci će temeljnije usvojiti razne veštine, koje će im u budućnosti obezbediti lakše i efikasnije školovanje kako u IT sektoru, tako i u brojnim drugim oblastima.

Za decu od 9 do 12 godina

Osnovni program (programiranje, kreiranje 2D i 3D animacija, osnove inženjeringa)

Edukativne video-igrice i pustolovine u 3D svetu omogućiće deci na ovom programu da, pored programerskih veština, usvoje i tehnike pomoću kojih će kreirati interesantne 2D i 3D animacije. Uz to, školarce očekuju i predavanja na kojima će se sklapati roboti i na kojima će se upoznavati sa osnovama inženjerstva.

Saznaj više >>

Napredni program (kreiranje igrica, web stranica i animacija)

Programiranje i kreiranje zanimljivih 3D svetova kroz poučnu igricu  Minecraft je nešto što će deca obožavati na ovom programu. Pored toga, školarci će naučiti da kreiraju svoje prve mobilne aplikacije, jednostavne animacije, igrice i web stranice, a očekuje ih i upoznavanje sa grafičkim dizajnom.

Saznaj više >>

ITAcademy Junior Za najbolju IT avanturu
Prijavite se putem ovog linka »