Besplatno preuzmite priručnik za roditelje

Saznajte na koji način IT može da pomogne vašem detetu da
postiže uspehe.

LET’S TALK ENGLISH

da te ceo svet razume

Engleski jezik odavno predstavlja svetski jezik koji je neophodno usvojiti ne samo ukoliko želite da imate uspešnu komunikaciju sa ostatkom sveta već i pristup velikoj biblioteci znanja: od enciklopedija, raznih udžbenika i knjiga do filmova, muzike i kompjutera.

Zato je važno da vaše dete usvoji ovaj jezik na vreme i na način koji će mu omogućiti da njime suvereno vlada.

Kako to izgleda

Časovi engleskog jezika odigravaju se na ITAcademy JUNIOR kao bonusi osnovnom planu i programu. Učenici pohađaju dva kursa: Engleski – IT termini i Online kurs engleskog jezika. Saznajte ovde kako izgleda jedan čas engleskog.

IT engleski – da vaše dete govori kao profesionalac

Stručnjaci za IT kažu da ova oblast govori dva jezika: jezik kodova i engleski jezik. Kako bi se dobro snalazila u oblasti digitalnih tehnologija, deca moraju da savladaju osnovne engleske IT izraze i fraze.

Na ovom kursu, koji se odvija u prostorijama ITAcademy JUNIOR, vaše dete sa profesorom uči jedan od funkcionalnih stilova engleskog jezika: sve žargonske izraze i fraze koji su specifični za oblast informacionih tehnologija.

Na ovaj način dete nesmetano usvaja sva znanja iz IT sektora, a biće u stanju i da prati aktuelnosti iz ove oblasti na engleskom jeziku.

Online kurs engleskog jezika – napredna znanja na samo klik od vas

ITAcademy JUNIOR omogućava svojim polaznicima i kurs engleskog jezika, koji prate putem platforme za učenje na daljinu. Sve što je vašem detetu potrebno jeste internet konekcija i imaće neograničen pristup interaktivnim predavanjima, vežbama, udžbenicima, rečnicima i podršci profesora.

Opšti online kurs pomoći će vašem detetu da dobro savlada engleski jezik, što će mu biti od koristi u daljem obrazovanju.

U korak sa svetom

Istraživanja su potvrdila da je učenje stranog jezika najuspešnije ukoliko se sa njim započne u ranim godinama. Ovladavanje engleskim jezikom otvara vašem detetu svetsku riznicu znanja i informacija i omogućava mu da bude u korak sa svetom.

Ne samo to: na ITAcademy JUNIOR, pored opšteg znanja engleskog, vaše će dete produbiti svoje znanje funkcionalnim poznavanjem engleskog za IT oblast, čime će biti ispred svojih vršnjaka.

Časovi engleskog vašem školarcu donose:

  • znanja koja će mu pomoći u daljem školovanju;
  • pristup svetskoj bazi znanja;
  • poznavanje stručnih IT izraza;
  • komunikaciju sa svetom.

Za svetsko obrazovanje vašeg deteta!

ITAcademy Junior Za najbolju IT avanturu
Prijavite se putem ovog linka »