Besplatno preuzmite priručnik za roditelje

Saznajte na koji način IT može da pomogne vašem detetu da
postiže uspehe.

ITAcademy JUNIOR – deo kompanije koja pomera granice u obrazovanju

20 godina uspešne profesionalne edukacije i sertifikacije u oblasti IT-ja

ITAcademy JUNIOR deo je međunarodne škole za edukaciju i informatiku – ITAcademy. Kao deo kompanije LINKgroup, ove obrazovne institucije pripadaju velikoj LINK educational Alliance grupaciji edukativnih ustanova.

ITAcademy JUNIOR osnovana je sa ciljem da se deca uzrasta od 7 do 14 godina uvedu u svet savremenih tehnologija i upoznaju sa IT veštinama koje će im obezbediti da lakše ispune svoje lične ambicije.

Školovanje na ITAcademy JUNIOR odvija se po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i fokusirano je na usvajanje praktičnih veština, ali i razvijanje logičkog razmišljanja i onih znanja koja školarce pripremaju za dalji uspeh, bez obzira na to da li je njihovo interesovanje usko povezano isključivo sa informacionim tehnologijama ili sa drugim oblastima. Prostor ITAcademy JUNIOR sastoji se od najmodernijih računarskih laboratorija i učionica, koje se nalaze na dve lokacije u Beogradu.

Garancija kvaliteta nastave najuspešnije IT škole u regionu

ITAcademy radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i tri vodeće IT kompanije – Microsoft, Adobe i Apple. Ova najuspešnija IT škola u regionu visok kvalitet nastave garantuje članstvima i partnerstvima sa međunarodnim organizacijama i najuglednijim svetskim IT kompanijama i institucijama.

ITAcademy ispunjava stroge standarde opremljenosti i kvaliteta i akreditovani je međunarodni testing centar, čime svojim polaznicima obezbeđuje pripadnost najuticajnoj mreži potvrđenih profesionalaca.

Kompanija koja pomera granice u obrazovanju

LINKgroup je vodeća multinacionalna kompanija koja se više od 20 godina uspešno bavi profesionalnom edukacijom i sertifikacijom u oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja. Uspešno posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Ukrajine, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem učenja na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja sveta.

Obrazovanje je zapalo u globalnu krizu jer se u procesu edukacije još uvek koriste zastarele metode, principi i načini obrazovanja iz industrijskog doba. Tehnologije se primenjuju u nedovoljnoj meri. Diplome se po značaju izdižu iznad relevantnog znanja, a osnovna uloga obrazovanja je u potpunosti zaboravljena.

Zvanje se stavlja iznad znanja, a to je model koji u digitalnom dobu više ne funkcioniše. LINKgroup nastoji da to promeni. Obrazovanje budućnosti je podržano od strane tehnologije.

Savremena edukacija

U okviru našeg obrazovnog sistema u Srbiji, postoji 11 obrazovnih institucija: ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, Fakultet savremenih umetnosti – FSU, Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, Savremena gimnazija , International School , Osnovna škola „Savremena”CompanyAcademy i OKschool, sa sedištem u Beogradu i predstavništvom u Novom Sadu. U Rumuniji postoje LINK Academy i BusinessAcademy, sa dve škole u Bukureštu i Temišvaru.

Kompanija LINKgroup sa uspehom posluje i u Bosni i Hercegovini, gde funkcionišu dve obrazovne institucije: ITAcademy i BusinessAcademy, sa predstavništvima u Sarajevu i Banjaluci.

Obrazovna ustanova LINK Academy sa velikim uspehom posluje u Ukrajini, tačnije u Kijevu i Lavovu. U Republici Moldaviji sedište LINK Academy nalazi se u Kišinjevu.

ITAcademy Junior Za najbolju IT avanturu
Prijavite se putem ovog linka »