Besplatno preuzmite priručnik za roditelje

Saznajte na koji način IT može da pomogne vašem detetu da
postiže uspehe.

Da li je ITAcademy JUNIOR za vaše dete?

ITA JUNIOR radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i namenjen je osnovcima i srednjoškolcima od 7-19 godina i njihovom sticanju prvih znanja o informacionim tehnologijama i programiranju. Osim toga, kroz specijalno STEAM učenje, Harvardov program višestruke inteligencije i bogate dodatne sekcije i kurseve mališani usvajaju znanja koja prevazilaze IT svet i razvijaju veštine koje doprinose uspehu u školi i kasnijoj karijeri.

Školovanje na ITAcademy JUNIOR-u osmišljeno je tako da kod vašeg deteta razvija sve tipove inteligencije i priprema ga za uspeh na svim poljima.

 

Osnovni i napredni programi za četiri uzrasta

Programi su zvanično ovlašćeni od strane Cambridge odeljenja za međunarodne ispite. Podeljeni su u četiri uzrasne kategorije i omogućavaju osnovno ili napredno školovanje, a osmišljeni su tako da za njihovo pohađanje nije potrebno prethodno znanje.

Dakle: Bez obzira na prethodno iskustvo sa računarima, vaše dete može odabrati ili osnovni ili napredni program u okviru svog uzrasta. Ipak, ukoliko se odluči i za osnovno i za napredno školovanje, vaš osnovac ili srednjoškolac će temeljnije usvojiti neophodna znanja i veštine što će mu omogućiti bolji napredak.

Dodatne sekcije za kompletan razvoj

Nastava na ITAcademy JUNIOR-u odvija se po Harvardovom programu višestruke inteligencije koji tvrdi da je za pravilan razvoj deteta potrebno da se ono usavršava u različitim oblastima. Zbog toga pored programiranja učenici pohađaju različite sekcije važne za njihov celokupni psiho-fizički razvoj: Sport i zdrav život, Umetnost, Ekologija, Lego Steam, Engleski jezik.

Sertifikati kao potvrda stečenih znanja

Po završetku bilo kog programa vaše dete stiče odgovarajući ITAcademy JUNIOR sertifikat koji je potvrda posedovanja različitih znanja i veština u okviru IT-ija. Takođe, po uspešnom završetku svakog programa vaše dete može dobiti i prestižni Cambridge ICT Starters sertifikat. Dobijanje sertifikata predstavlja u isto vreme međunarodno svedočanstvo detetovog uspeha i podsticaj za dalje usavršavanje.

ITAcademy Junior Za najbolju IT avanturu
Prijavite se putem ovog linka »