Besplatno preuzmite priručnik za roditelje

Saznajte na koji način IT može da pomogne vašem detetu da
postiže uspehe.

ONLINE PLATFORMA ZA UČENJE NA DALJINU

Dodatni online kursevi dostupni 24/7 sa bilo kog mesta

Distance Learning (DL) platforma predstavlja sistem za učenje na daljinu, putem interneta, gde su svi materijali dostupni sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme. Jedinstvena DL platforma kompanije LINKgoup kreirana je po uzoru na platforme pet vodećih svetskih univerziteta. Sa preko 20 godina iskustva u različitim obrazovnim ustanovama i velikim rezultatima širom sveta, LINK DL platforma sada je dostupna potpuno besplatno i vašem detetu.

Bogati dodatni materijali i kursevi

Polaznici ITAcademy JUNIOR programa imaju pristup velikom broju dodatnih materijala kao što su vežbanja, zadaci i raznovrsni IT sadržaji.

Posebna pogodnost su bonus online kursevi, koje dete može odabrati da pohađa i na kojima stiče znanja komplementarna onima koja usvaja na redovnim predavanjima, a koja su važna za njegovo celokupno obrazovanje.

Podrška predavača

DL platforma omogućava i konstantnu podršku predavača. Ukoliko vašem detetu nešto od gradiva nije jasno ili ima dodatna pitanja, može se obratiti svom predavaču i dobiće odgovor za manje od 24 časa.

ITA JUNIOR predavači takođe proveravaju i zadatke koje deca rešavaju i na taj način kontrolišu njihov napredak.

Kako funkcioniše

Jednostavno! Preko računara, laptopa, tableta ili pametnog telefona dete putem interneta pristupa platformi za DL učenje.

Po upisu nekog od programa na ITAcademy JUNIOR, vaše dete dobija i svoju šifru za pristup DL platformi. Logovanjem na svoj nalog, dobija personalizovan prikaz svog profila.

U toku sa obavezama i napretkom

Lični nalog na DL platformi omogućava uvid u raspored predavanja, informacije o obavezama koje je dete završilo, ali i onima koje mu tek predstoje.

Takođe, tu je i rubrika za praćenje ličnog napretka putem koje roditelji i dete, na nedeljnom nivou, imaju uvid u tempo napretka i efikasnost učenja.

LIVE STREAM – prenos raznih događaja

DL platforma omogućava vašem detetu da putem interneta prisustvuje mnogim zanimljivim događajima koje organizuje LINKgroup u realnom vremenu. Jednostavnim klikom, vi i dete možete pratiti najnovija dešavanja iz IT-ja, predavanja gostujućih IT eksperata, predstavljanje novih gedžeta… Ovo je prilika da zajedno podelite iskustvo nezaboravne IT avanture.

DL platforma omogućava vašem detetu bogate dodatne materijale, vredne bonus online kurseve, uvid u obaveze i plan ličnog napretka, kao i obaveštenost o najnovijim IT aktuelnostima.

Budite uvek u toku.

ITAcademy Junior Za najbolju IT avanturu
Prijavite se putem ovog linka »