Besplatno preuzmite priručnik za roditelje

Saznajte na koji način IT može da pomogne vašem detetu da
postiže uspehe.

PORTAL ZA RODITELJE

uvek u toku sa napretkom vašeg mališana

Kako biste bili stalno upoznati sa napretkom svog deteta i njegovim rezultatima, kreiran je Portal za roditelje. Pored nedeljnih izveštaja, ovde ćete moći da pogledate radove koje je vaše dete napravilo, da prisustvujete live stream prezentacijama projekata koje je sa svojim drugovima realizovalo i da dobijete sve važne informacije koje se tiču njegovog učenja.

Kako funkcioniše? Dostupno na jedan klik

Pošto ste upisali svoje dete na jedan od programa na ITAcademy JUNIOR, dobijate šifru za online pristup svom nalogu na Portalu za roditelje. Tu imate uvid u sve materijale koji su na raspolaganju vašem osnovcu ili srednjoškolcu za određeni program, informacije o dodatnim radionicama i online kursevima. Takođe, dostupna vam je i lista obaveza deteta podeljena po semestrima i nedeljama.

Svakog petka na imejl-adresu dobijate obaveštenje o njegovom napretku i novim zanimljivostima koje je te nedelje vaš mezimac naučio, kao i o onome što ga očekuje sledeće nedelje.

Pratite napredak svog IT kreativca i uverite se u efikasnost programa

Posebna rubrika na Portalu za roditelje predstavlja uspeh vašeg deteta. Tu možete videti koje je rezultate ostvario, kao i tempo kojim napreduje.

Jednostavno, u svakom trenutku imaćete kompletnu sliku o tome kako teče usavršavanje vašeg deteta.

Stalno otvorena vrata – predavači uvek na raspolaganju

Znamo da nemate uvek vremena da posećujete ITAcademy JUNIOR kako biste videli kako vaše dete napreduje – posebna pogodnost Portala za roditelje jeste mogućnost da razgovarate sa profesorima od svoje kuće ili sa posla.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja o nastavi ili napretku svog deteta, možete poslati pitanje profesorima i oni će vam odgovoriti u roku od 24 časa.

Takođe, možete prisustvovati i online sesijama u kojima naši profesori razgovaraju sa vama u realnom vremenu.

ITAcademy JUNIOR je uvek dostupan.

U toku sa radovima vašeg deteta – od kuće ili sa posla

Svako dete voli da pokaže roditelju šta je naučilo bilo da je to sport, umetnost ili IT. Sa druge strane, niko nije ponosniji od mame ili tate kada vide svoje dete kako igra fudba, pleše ili kreira digitalne priče i sastavlja robota.

Međutim, današnje doba, u kome se roditelji vredno trude da obezbede svojoj deci najbolje uslove, ne ostavlja dovoljno vremena za dolazak na ITAcademy JUNIOR i upoznavanje sa dostignućima svog deteta.

Sa Portalom za roditelje nećete imati ovih problema. Putem internet konekcije i vašeg naloga moći ćete u realnom vremenu da pratite predstavljanje radova i projekata svog deteta sa posla ili od kuće. Ukoliko niste bili u prilici da se baš tada uključite u prenos, svi prenosi i radovi biće dostupni na vašem nalogu 24/7.

Budite u toku sa napredovanjem svog deteta i ponosni na njegov uspeh.

Zašto je Portal za roditelje važan za vas

Vaš nalog na Portalu omogućava vam da uvek vidite kako vaše dete napreduje i koliko se školovanje na ITAcademy JUNIOR isplati.

Jednim klikom pristupate:

  • planu i programu svog deteta;
  • materijalima, dodatnim sekcijama i online kursevima koje vaše dete pohađa;
  • kompletnom izveštaju o rezultatima koje dete ostvaruje;
  • nedeljnim, mesečnim i tromesečnim obaveštenjima o napretku svog IT juniora;
  • prezentaciji radova i projekata koje je vaše dete uradilo;
  • konsultacijama sa predavačima i edukatorima ITAcademy JUNIOR;
  • finansijskim informacijama: obavezama, olakšicama, pogodnostima.

Akademija po meri roditelja i malih IT kreativaca.

ITAcademy Junior Za najbolju IT avanturu
Prijavite se putem ovog linka »