Besplatno preuzmite priručnik za roditelje

Saznajte na koji način IT može da pomogne vašem detetu da
postiže uspehe.

POSVEĆENI PREDAVAČI, IT STRUČNJACI I PEDAGOZI SA ISKUSTVOM

Naš tim čine predavači i asistenti koji svoja znanja i veštine prenose na savremen i zanimljiv način. Cilj predavača na ITAcademy JUNIOR programima jeste da vašem detetu, pored znanja, omoguće više uspeha i samopouzdanja u nastavku školovanja.

Upravo iz tog razloga, naš tim je fokusiran na tehnike predavanja koje deci pružaju priliku da povežu različita znanja i iskoriste ih i van ITAcademy JUNIOR učionica. To znači da će vaše dete kroz usvajanje veština u IT oblasti zapravo postaviti temelje za usavršavanje i u drugim sferama života.

Tokom nastave predavači su u stalnoj komunikaciji sa polaznicima kako bi im obezbedili siguran i konstantan napredak. Prilikom objašnjavanja predavači koriste posebne tehnike pomoću kojih postepeno vode učenike od osnovnih ka najkompleksnijim veštinama. Tako koncipirana nastava eliminiše stres kod učenika, dodatno ih motiviše i omogućava im veći prostor za aktivno učestvovanje na svakom času.

SAŠA IVAKIĆ

PEDAGOG I EKSPERT ZA PRIMENU MODERNIH TEHNOLOGIJA U NASTAVI

Saša je doktorand metodike razredne nastave informatike na Pedagoškom fakultetu. Bavi se proučavanjem efikasnosti i efektivnosti raznih alata i tehnologija za učenje programiranja kod đaka u razrednoj nastavi.

Uspešno je završio osnovne i master studije na Pedagoškom fakultetu, gde je, takođe, proučavao savremene tehnologije u nastavi i učenju, a posebnu pažnju posvetio je i proučavanju aplikativnog softvera u programiranoj nastavi. U slobodno vreme svira gitaru i voli da igra Sony PlayStation.

NIKOLINA MEDIĆ

STRUČNJAK ZA KREIRANJE EDUKATIVNIH SOFTVERA

Master studije na Pedagoškom fakultetu omogućile su Nikolini da stekne akademsko zvanje dizajnera medija u obrazovanju. Tokom studija učestvovala je u izradi obrazovnih softverskih rešenja koja su orijentisana ka edukaciji iz oblasti web programiranja i engleskog jezika.

Poseduje dragoceno iskustvo u radu sa školarcima različitog uzrasta. Zainteresovana je za proučavanje modernih tehnologija i njihovog uticaja na celokupni nastavni proces.

TAMARA RAJINAC

PROFESORKA MUZIČKE KULTURE

Diplomirala je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, na smeru Opšta muzička pedagogija. Master studije završila je na odseku za muzičku teoriju, gde se bavila istraživanjem muzičkih stilova. Iskustvo u radu sa decom i mladima stekla je u muzičkoj školi i dugogodišnjim angažovanjem u horu.

Kao profesor muzičkog u Savremenoj gimnaziji, Tamara nastoji da kod učenika razvija ljubav prema muzici, obogati njihovo poznavanje muzičke kulture kroz različite tehnike i interesantno osmišljene časove i inspiriše ih da se bave kreativnim radom.

MILOŠ GRUBJEŠIĆ

PROFESOR FIZIČKOG VASPITANJA

Diplomirao je na Fakultetu za fizičku kulturu i menadžment u sportu na smeru Profesor fizičkog vaspitanja. Pored diplome profesora, poseduje i diplomu operativnog trenera u karateu. Kao takav, dugo je radio sa decom različitog uzrasta, a bavio se i fudbalom. Učestvovao je na mnogim sportskim takmičenjima i turnirima.

U Savremenoj gimnaziji svojom energijom i znanjem želi da upozna učenike sa „sportskim” načinom života, koji bi im u velikoj meri dočarao lepotu življenja.

UROŠ KRSTOVIĆ

KOORDINATOR VANNASTAVNIH AKTIVNOSTI

Drži muzičku sekciju i sekciju muzičke produkcije, a svojim radom u Savremenoj želi da podstakne učenike da se u što većem broju odazovu na vannastavne aktivnosti koje organizuje škola, da ih motiviše, usmeri njihovu energiju i doprinese stvaranju zdravijeg odnosa.

Već 20 godina profesionalno se bavi muzikom i muzičkom produkcijom, a 15 godina drži individualne i grupne časove gitare. Višegodišnje iskustvo u radu sa decom stekao je držeći obuke preživljavanja u prirodi, zaštite životne sredine i prve pomoći, ali i prilikom kampova za decu organizovanih po Srbiji.

GORDANA MATORKIĆ

PROFESORKA ENGLESKOG JEZIKA

Diplomirala je na Filološkom fakultetu u Beogradu, na odseku skandinavskih jezika i književnosti. Gordana Matorkić, diplomirani filolog, u Centru za engleski jezik LINKgroupa zadužena je za kontrolu kvaliteta nastave engleskog jezika, kao i za sprovođenje evropskih standarda i njihovu implementaciju u radu Centra.

ITAcademy Junior Za najbolju IT avanturu
Prijavite se putem ovog linka »