ZA DECU OD 7 DO 9 GODINA

NAPREDNI PROGRAM

VEŠTINE KOJE ĆE UVEK BITI PRIMENJIVE – BLOK PROGRAMIRANJE, ROBOTIKA, VIDEO-IGRICE, VIDEO-MONTAŽA

Napredni program za decu uzrasta od 7 do 9 godina omogućiće vašem osnovcu da upozna početne programerske koncepte prilagođene svom uzrastu i načinu učenja.

Upotrebom specijalno kreiranih edukativnih aplikacija, koje kombinuju motoriku sa tehnologijom, vaše dete razvija kreativnost, logičko razmišljanje, IT veštine i koordinaciju.

Kroz programiranje, sklapanje robota i video-montažu vaš mališan pravi svoje prve kreativne korake u najperspektivnijoj oblasti današnjice, ali i usvaja znanja i obrasce ponašanja koji će mu olakšati kasnije školovanje.

EFIKASAN NAČIN ZA STICANJE OZBILJNIH ZNANJA

KAKO SVE TO IZGLEDA

Kreativno i podsticajno! Umesto hipnotisanog korisnika, vaše dete biće aktivni stvaralac digitalnog sveta. Kroz edukativne aplikacije i uz pomoć posvećenih učitelja usvajaće ozbiljne i korisne stvari. Iznad svega, unapređivaće i razvijaće algoritamski način razmišljanja, kreativan pristup rešavanju problema i veštine komunikacije, što će mu biti od velikog značaja u kasnijem obrazovanju – bez obzira na to da li će se baviti prirodnim i društvenim naukama, umetnošću ili nekom drugom oblašću.

CODE KURS – PRVI PROGRAMERSKI KORAK VAŠEG MALIŠANA

Code kurs je jedan od najpopularnijih programerskih kurseva, koji je prilagođen učenicima koji se prvi put susreću sa osnovama jednog koda.

Kroz praktične primere i blok programiranje polaznici će kreirati jednostavne interaktivne igrice koje će ih podstaći na dalje savladavanje IT veština. Uz to, pohađanjem Code kursa osnovci će se detaljnije upoznati sa petljama i nizovima.

SKLAPANJE ROBOTA KOJI RAZVIJA INOVATIVNE IDEJE

Robot mBot omogućava deci da, pored informacionih tehnologija, usvoje korisna znanja iz oblasti inženjeringa i matematike.

Osim toga, polaznici će sastavljati i programirati Ultimate 2.0 robota na deset različitih načina, čime, pored inženjerstva i mehanike, razvijaju i svoju kreativnost.

Korišćenjem mBot i Ultimate 2.0 robota u nastavi polaznici će steći sposobnost da odlično funkcionišu u grupi, ali i da kroz timski rad dolaze do inovativnih ideja.

MALIŠANI U ULOZI VIDEO-MONTAŽERA

U poslednjem delu kursa vaš će se školarac upoznati sa procesom video-montaže u programu Camtasia i snimanja na zelenoj površini.

U video-laboratoriji na ITAcademy JUNIOR vaše dete će praviti zanimljive video-snimke, koje će zatim moći da uređuje pomoću jednostavnog softvera za montažu multimedijalnog sadržaja.

Na taj način deca će kroz kreiranje interesantnih snimaka razvijati kreativnost i posmatrati svet iz drugog ugla.

IT veštine za budućnost

Razvijanje kritičkog mišljenja

Podsticanje kreativnosti i mašte

Donošenje odluka

Algoritamski način razmišljanja

Poboljšanje pažnje i memorije

Razumevanje i rešavanje problema

Razvoj ideja

Preciznost, koordinacija i motorika

Efikasnije učenje

Izgradnja samopouzdanja

Pronalaženje racionalnog rešenja

ŠTA ĆE SVE NAUČITI VAŠ OSNOVAC

NAPREDNI ITACADEMY JUNIOR PROGRAM ZA DECU OD 7 DO 9 GODINA OMOGUĆIĆE VAŠEM MALIŠANU KORISNE PRAKTIČNE VEŠTINE.

1.

BLOK PROGRAMIRANJE

Kroz igranje edukativnih video-igrica vaš mališan će se zapravo upoznavati sa korisnim i praktičnim veštinama blok programiranja.

2.

SKLAPANJE ROBOTA

Ultimate 2.0 i mBot roboti, koji se koriste u nastavi, omogućavaju usvajanje znanja iz oblasti inženjeringa i matematike.

3.

RAČUNARSKU GRAFIKU I ANIMACIJU

Kroz praktičnu primenu programiranja tokom Code kursa savladaće i osnovne vizuelne pojmove.

4.

NIZOVE I PETLJE

Nesvesno se upoznaje sa nizovima i petljama, na kojima se zasnivaju svi ozbiljni programski jezici.

5.

LOGIČKO RAZMIŠLJANJE

Da bi uspešno upravljalo junacima edukativnih aplikacija, vaše dete će morati da reši niz logičkih problema, čime se uči da razmišlja postupno i racionalno.

6.

RAZVIĆE KREATIVNOST I MAŠTU

Montiranjem multimedijalnog sadržaja u programu Camtasia vaše dete će imati priliku da se kreativno izrazi i razvija maštu prilikom pravljenja zanimljivih video-snimaka.

7.

VIZUELNE I AUDITIVNE VEŠTINE

Animirajući likove, menjajući njihov spoljašnji izgled i dodajući im glasove, dete ispoljava svoju vizuelnu i auditivnu inteligenciju.

8.

ENGLESKI JEZIK

Online kurs engleskog jezika pomoći će mu da savlada novi nivo znanja, a kroz učenje IT veština usavršiće aktivno korišćenje stručnih termina.

9.

ZNAČAJ ZDRAVOG ŽIVOTA

Na dodatnim sekcijama, kao i tokom pauze između časova, dete u moderno opremljenim prostorijama za sport igra košarku, mini-golf i stoni tenis, nakon čega se poslužuju zdravi i zeleni obroci.

10.

ZNANJA IZ EKOLOGIJE I UMETNOSTI

Na dodatnim sekcijama iz ekologije i umetnosti vaše dete stiče znanja o važnosti očuvanja životne sredine, alternativnim izvorima energije i osnovnim pojmovima iz umetnosti i dizajna.

Cambridge ICT Starters Full Certificate

Internacionalna potvrda znanja

ITAcademy JUNIOR 7–9 Advanced program usklađen je sa prestižnim Cambridge ICT Starters kurikulumom i po uspešnom završetku učenici mogu steći Cambridge ICT Starters Full Certificate (Initial Steps), koji predstavlja internacionalnu potvrdu njihovog znanja.

ŠTA JE VAŽNO DA ZNAM KAO RODITELJ?

UPISNI ROK PO SNIŽENIM CENAMA JE U TOKU

BROJ MESTA JE STROGO OGRANIČEN!

Omogućite svom detetu da na vreme zakorači u perspektivni svet IT-ja i dizajna. Upišite svog osnovca na odgovarajući program i usmerite ga ka uspehu. Snižene cene upisnog roka koji je u toku važe do 30. 11.

Kako bismo održali visok kvalitet predavanja i podjednako dobre uslove školovanja za svako dete, nastava se odvija u malim grupama koje čini najviše 12 polaznika. Iz tog razloga, broj slobodnih mesta je strogo ograničen, zato reagujte što pre i omogućite svom detetu moderno školovanje u podsticajnoj sredini.

ŠTA DOBIJATE:

  • Ukupno 72 interaktivna IT časa (+ 24 časa vežbi)
  • Paket potreban za učenje i rad u vrednosti od 1.370 evra: Code kurs, Chromebookovi, PC i laptop uređaji sa instaliranim programom Camtasia i mBot robot
  • Radoznali IT-jevac – dodatne sekcije iz sporta, ekologije i umetnosti
  • U zdravom telu zdrav IT-jevac – zdrava užina (voćno-povrtni miksevi, smoothie itd.)
  • Nedeljni izveštaji sa radovima za roditelje
  • ITAcademy JUNIOR sertifikat za uspešno završen program

Cena:

196€/ mesečno

  • Za prijavu do 30. 11.
  • 100€
  • / mesečno
Prijavite se

Bonus: Dodatne aktivnosti po Harvardovom programu

Na ITAcademy JUNIOR razvijaju se sve vrste dečje inteligencije kroz posebno prilagođen Harvardov program, pa polaznici, pored IT znanja, potpuno besplatno dobijaju i radionice:

NAJBOLJI IZBOR ZA VAŠE DETE

Period odrastanja vašeg deteta tokom kojeg upija nova znanja kao sunđer idealno je vreme za ulazak u svet IT-ja. Pomozite svom mališanu da se usmeri ka najperspektivnijoj oblasti današnjice i već sada formira svoja interesovanja.

Omogućite svom osnovcu najkvalitetnije obrazovanje koje garantuje vidljive rezultate i donosi praktične veštine kroz rad sa posvećenim edukatorima. Prijavite se po sniženim cenama koje važe do 30. 11.

ITAcademy Junior Obezbedite svom detetu najbolju IT avanturu
Prijavite se putem ovog linka »
ITAcademy Junior Za najbolju IT avanturu
Prijavite se putem ovog linka »