Besplatno preuzmite priručnik za roditelje

Saznajte na koji način IT može da pomogne vašem detetu da
postiže uspehe.

ITAcademy JUNIOR sertifikat – garancija uspeha

Potvrda najsavremenijih IT znanja za vaše dete

Školovanje po ITAcademy JUNIOR programima vašem detetu omogućava da, pored najsavremenijih IT veština, stekne i zvaničan sertifikat koji predstavlja potvrdu njegovih usvojenih znanja.

Po završetku svakog programa školarci dobijaju jedinstven ITAcademy JUNIOR sertifikat, koji odgovara njihovoj starosnoj grupi, odnosno odabranom programu. Pored potvrde znanja, ovaj sertifikat je i odlična motivacija svim školarcima za nastavak školovanja.

Svaki od zvaničnih ITAcademy JUNIOR sertifikata garantuje posedovanje različitih znanja i stručnost u primeni IT veština koje usmeravaju vaše dete ka logičkom, odnosno kompjuterskom razmišljanju i pomažu mu da razvija kreativnost.

Realna težina ovog sertifikata dokazaće se tokom daljeg školovanja svakog od polaznika ITAcademy JUNIOR programa. Pre svega, jer su programi koncipirani sa ciljem da deci ostavljaju ono što je najvažnije za uspešnu budućnost – primenljiva znanja.

Ono što deca nauče u našim najmodernijim računarskim laboratorijama učiniće njihovo kompletno školovanje efikasnijim i lakšim. Bez obzira na to što je akcenat na upoznavanju školaraca sa IT veštinama, deca se pripremaju i za bolje rezultate iz matematike, engleskog jezika, umetnosti, inženjeringa i brojnih drugih oblasti.

ITAcademy JUNIOR sertifikati

Cambridge ICT Starters sertifikati

ITAcademy JUNIOR radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite. To znači da polaznici pohađaju Cambridge ICT Starters program, nakon koga mogu da steknu prestižne Cambridge sertifikate.

U zavisnosti od uzrasta i osnovnog programa koji pohađa, vaše dete će moći da stekne:

  • Cambridge ICT Starters Stage 1 Certificate

ili

  • Cambridge ICT Starters Full Certificate 

I to iz tri nivoa:

  • Initial Steps (7–9);
  • Next Steps (9–12);
  • On Track (12–14).

Posedovanje ovih sertifikata predstavlja međunarodnu potvrdu da polaznik poseduje relevantna znanja iz oblasti informacionih tehnologija. Ukoliko vaše dete odluči da se dalje usavršava u oblasti IT-ja, Cambridge sertifikati predstavljaju sjajnu osnovu i jak motiv.

Partnerstva sa vodećim IT institucijama garantuju visok kvalitet nastave

ITAcademy JUNIOR kao deo ITAcademy pripada velikoj LINK educational Alliance grupaciji edukativnih ustanova, iza kojih stoji 20 godina uspešne profesionalne edukacije i sertifikacije u oblasti informacionih tehnologija.

ITAcademy, kao krovna institucija ITAcademy JUNIOR, svojim polaznicima garantuje kvalitet nastave najvišim nivoom partnerstava sa vodećim IT institucijama i kompanijama.

Svako od stručnih zvanja koje dobijaju polaznici na ITAcademy priznato je na svetskom nivou, u Srbiji posebno.

To je zato što obuku i polaganje finalnih ispita organizuje ITAcademy, a diplome i sertifikati se direktno šalju sa adresa Odeljenja za međunarodne ispite Cambridge univerziteta, Microsofta, Adobea, Zenda i CompTIA, iz Engleske, Holandije i Sjedinjenih Američkih Država.

Na taj način zvanja koja stiču polaznici ITAcademy imaju istu težinu kao da su ih stekli u jakim IT centrima u Evropi ili Americi.

Saznaj više
ITAcademy Junior Za najbolju IT avanturu
Prijavite se putem ovog linka »