TEMELJ ZA USPEŠNO OBRAZOVANJE VAŠEG DETETA

Na ITAcademy JUNIOR vaše dete usvojiće korisna i praktična znanja iz oblasti informacionih tehnologija, kao i mnoge druge veštine koje će mu dalje usavršavanje učiniti znatno lakšim i efikasnijim.

UPOZNAJTE SVE PREDNOSTI KOJE OMOGUĆAVA ITACADEMY JUNIOR

Praktična IT znanja neophodna za uspeh u 21. veku

ITAcademy JUNIOR nije zamišljen kao klasičan vid obrazovanja, koji podrazumeva isključivo dosadno, teoretsko učenje. Naprotiv, časovi su prilagođeni različitim uzrastima i vašem detetu omogućavaju da kroz igru i zabavu usvoji praktične veštine koje predstavljaju osnovu za dalji razvoj i usavršavanje u najperspektivnijoj oblasti 21. veka.

U zavisnosti od uzrasta, odnosno programa za koji se opredelite, vaš mališan će upoznati informacione tehnologije na jedan drugačiji način koji će mu omogućiti da već tokom osnovne škole programira sopstvene igrice, aplikacije, programe ili sajtove.

Saznaj više >>

Razvijanje kompjuterske logike i kreativnog razmišljanja

ITAcademy JUNIOR, pored konkretnih programerskih i dizajnerskih veština, školarcima omogućava i razvijanje kompjuterske logike i kreativnog načina razmišljanja.

Pored toga, deca će kroz dvosemestralnu nastavu naučiti kako da funkcionišu u timu i zajedničkim snagama prošire sopstvene vidike kada su u pitanju znanja iz mnogih drugih oblasti poput matematike, inženjerstva, tehnologije i nauke.

Saznaj više >>

Nastava u savremeno opremljenim prostorijama

Najtraženije veštine današnjice vaše će dete usvajati znatno lakše i efikasnije, uz najmoderniju opremu. Laptopovi, iPad, VR i tablet uređaji, roboti i druga prateća oprema poslednje generacije omogućiće školarcima da se upoznaju sa tehnologijom i na licu mesta savladaju tehnike pomoću kojih će samostalno kreirati svoje prve IT proizvode.

Patentirana STEAM laboratorija i studiji za učenje na ITAcademy JUNIOR koncipirani su tako da podstiču školarce na interakciju i timski rad. Cilj dinamičnog okruženja jeste da decu „izmesti” iz tradicionalnih učionica i motiviše ih na usvajanje znanja u prijatnoj atmosferi kroz interaktivne aktivnosti.

Saznaj više >>

Male grupe za velike rezultate

Na ITAcademy JUNIOR sve grupe ograničene su na najviše 12 učenika kako bi se održao visok kvalitet nastave. Ovako organizovane grupe garantuju svakom detetu dostupnost neophodne opreme, kao i adekvatnu posvećenost predavača, odnosno asistenta.

Tokom časova, 12 polaznika biće raspoređeno na dve manje grupe, čiji će napredak u radu na projektima konstantno nadgledati vrhunski IT stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u edukaciji.

Saznaj više >>

Mentori sa višegodišnjim iskustvom

Na ITAcademy JUNIOR vaše dete imaće priliku da napravi svoje prve IT korake uz ostvarene stručnjake u ovoj oblasti. Svi mentori koji će raditi sa školarcima iza sebe imaju ogromno znanje i iskustvo kako u prenošenju veština, tako i u radu na realnim projektima.

Korak po korak, mentori će zajedno sa školarcima obrađivati sve važne IT veštine koje se koriste prilikom kreiranja sajtova, aplikacija, igrica ili programa.

Saznaj više >>

ITAcademy JUNIOR i Cambridge sertifikati kao kruna stečenog znanja

Po završetku svakog programa vaše dete očekuje ITAcademy JUNIOR sertifikat, koji će predstavljati potvrdu njegovih novih znanja i veština. Na sertifikatu će biti navedena tačno ona znanja koja je školarac usvojio tokom dvosemestralne nastave, odnosno svi IT alati u kojima je vaš mališan spreman za rad.

Takođe, svi programi ovlašćeni su od strane Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, tako da vaše dete može steći prestižne Cambridge sertifikate kao međunarodnu potvrdu svog znanja.

Saznaj više >>

Znanja primenjiva u brojnim oblastima

Na časovima ITAcademy JUNIOR vaše dete imaće priliku da, pored IT veština, usvoji i korisna znanja primenljiva u drugim oblastima. Nastava koja podržava STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) koncept obrazovanja garantuje školarcima usavršavanje u 5 veoma važnih akademskih disciplina: nauka, tehnologija, inženjering, umetnost i matematika.

Osim toga, deca će kroz rad na kreativnim projektima u STEAM LAB-u biti podstaknuta na pronalaženje različitih rešenja kojima će prevazilaziti određene prepreke. Na taj način razvijaće kreativno razmišljanje i raznovrsne analitičke tehnike koje se mogu primeniti u svim sferama života.

Saznaj više >>

Usavršavanje engleskog jezika

Tokom nastave na ITAcademy JUNIOR učenici će kroz upoznavanje IT pojmova zapravo proširivati svoj vokabular engleskog jezika.

Kombinacija poznavanja engleskog i programskog jezika spaja danas najtraženije veštine na tržištu, zbog čega će ovakvo školovanje ujedno biti i prvi korak vašeg deteta ka sigurnoj budućnosti.

Saznaj više >>

Promocija zdravog načina života

ITAcademy JUNIOR vodi računa o zdravlju vašeg deteta. Iz tog razloga vaši mališani ne samo da neće biti neprestano „zalepljeni” za računar već će biti podstaknuti na sport i fizičku aktivnost, kao i na časove u prirodi.

Između predavanja deca će u specijalizovanim vežbaonicama imati priliku da se razmrdaju i zabave igranjem stonog tenisa, mini-golfa ili drugih interesantnih igara. U pauzi između ovih aktivnosti služe se zdravi obroci i voćno-povrtni sokovi.

Saznaj više >>

Vidljivi rezultati već posle nekoliko časova

Svako predavanje na ITAcademy JUNIOR koncipirano je tako da deci omogućava nove praktične veštine koje se odmah mogu primeniti u radu na nekom od mini-projekata. Jednostavno, svakog vikenda vaš sin ili ćerka otići će jedan korak dalje ka najtraženijim IT znanjima i naučiti kako da kreira sajt, igricu, animaciju ili funkcionalan program.

Ovako osmišljena nastava motiviše školarce da nastave istraživanje i usvajanje novih znanja iz oblasti informacionih tehnologija.

Saznajte više >>

IT radionice u prirodi uz edukativne aplikacije

Tokom pohađanja ITAcademy JUNIOR programa decu očekuju izleti u prirodi na kojima će uz iPad uređaje usavršavati svoje IT veštine. 

Koristeći specijalno dizajnirane edukativne aplikacije za nastavu u prirodi, školarci će istraživati okolinu i učiti kako da se brinu o njoj. Ovako organizovana nastava ima višestruke prednosti, među kojima su veća motivacija mališana za usavršavanjem, stvaranje svesti o zaštitit životne sredine i još mnogo toga.

Saznaj više >>

Usavršavanje u STEAM LAB-u

STEAM laboratorija omogućava deci da nauče da misle i postavljaju pitanja, da postanu samostalna i da fleksibilno rešavaju probleme. STEAM LAB, kao jedinstveni patent koji se osmislila kompanija LINKgroup, razlikuje se od zastarelih starih učionica.

Ova laboratorija osmišljena je kao interaktivni studio u kome se kroz praktične primere i projektnu nastavu učenici pripremaju da svoja znanja primene u realnom svetu.

Saznajte više >>

Školovanje uz najsavremeniju tehnologiju

Na ITAcademy JUNIOR programima deci će biti dostupna najmodernija oprema, koja je pažljivo odabrana kako bi se polaznicima omogućilo što kvalitetnije školovanje.

Učenicima su na raspolaganju laptopovi i iPadovi najnovije generacije, brojni roboti, edukativni softveri, VR uređaji, interaktvina tabla i sto, 3D olovke, štampači, skeneri i mnoga druga prateća oprema.

Saznaj više >>

Dodatne interaktivne radionice po Harvardovom programu

Pored usavršavanja u oblasti IT-ja i dizajna, u ITAcademy JUNIOR programe uključene su i dodatne radionice čiji cilj je da školarcima omoguće razvijanje višestruke inteligencije po Harvardovom programu.

Pohađanjem interaktivnih radionica sporta i zdravog života, umetnosti, ekologije, LEGO STEAM-a i engleskog jezika, deca će zapravo saznati kako da naučena IT znanja primene u različitim kontekstima. Sve radionice vode posvećeni edukatori ITAcademy JUNIOR, sa redovnim gostovanjima stručnjaka koji deci prenose sopstvena bogata iskustva i znanja iz ovih oblasti.

Saznajte više >>

ITAcademy Junior Za najbolju IT avanturu
Prijavite se putem ovog linka »