Besplatno preuzmite priručnik za roditelje

Saznajte na koji način IT može da pomogne vašem detetu da
postiže uspehe.

Marija je spojila ljubav prema umetnosti sa IT znanjima

Marija je oduvek više naginjala umetnosti nego kompjuterima. Pohađa redovno časove violine i baleta. Hteli smo da je zainteresujemo i za računare, čisto da ima više opcija kada poraste. Doduše zbog njenih afiniteta nismo bili sigurni kako će se snaći. Sada nakon upisanog Basic programa, mi smo oduševljeni, a i Marija. Posebno nam je drago što je naučila da koristi kompjutere da bi izrazila svoju umetnost, snima se kako svira violinu i posle edituje u različitim programima. Ono što je posebno važno je što na različitim dodatnim sekcijama iz umetnosti, plesa i sporta može da neguje podjednako i ove svoje afinitete. Definitivno sjajan izbor.

Miloš Simić, Marijin tata

Naučio sam da pravim igrice samostalno

Najviše mi se sviđa što sam naučio da pravim igrice i bez pomoći mentora. Ranije nisam znao ništa o programiranju, a sad mi je želja da se bavim tim poslom. Definitivno sjajan izbor.

Matija, 11 godina, Polaznik Advanced programa

Naučila sam kako da kreativno koristim računar

Kada su mi mama i tata rekli da ću da pohađam kurs iz računara, nisam bila oduševljena, imala sam utisak da neću imati dovoljno vremena da se posvetim violini i baletu. Međutim, već posle prvih časova naučila sam zanimljive stvari, a kako sam sve više napredovala, naučila sam i da povežem znanja o računarima sa svojom muzikom. Ono što me oduševljava je što ne sedimo po ceo dan samo pred ekranima već imamo i sjajne dodatne sekcije iz sporta, plesa, umetnosti.

Marija, 12 godina, Polaznica Basic programa

Una je za kratko vreme promenila svoja interesovanja

Uz druženje i vršnjake Una je zavolela edukativne igrice i programe za koje ranije nismo ni znali da postoje. Program školovanja je savršeno prilagođen dečjem uzrastu.

Marija Nikolić, Unina mama

Lara pravi zanimljive interaktivne stranice i ja sam ponosna

Pošto i sama radim u IT-ju, želela sam da se moja Lara na vreme digitalno opismeni. Jednostavno, znam koliko je danas važno dobro se snalaziti u radu sa računarima – i za školovanje i za buduću karijeru. Nisam želela međutim da moje dete sedi po ceo dan za ekranom i uči tehničke stvari, jer verujem da bez kreativnosti tehničko znanje nema veliku vrednost. Upravo ono što me je oduševilo na JUNIOR je što to nije neki suvoparan kurs iz programiranja već sjajni predavači uče decu kako da kreativno upotrebljavaju tehnologiju. Lara već sada pravi zanimljive stvari i, ako je to bude interesovalo, jednog dana će postati bolji dizajner od mame.

Oduševljen sam novim dečjim veštinama

Pre ITA JUNIOR, Sara i Luka su vreme pred kompjuterom provodili uglavnom igrajući igrice. Sada me svakodnevno iznenade nekim novim trikom.

Aleksandar Stošić, Sarin i Lukin tata

ITAcademy Junior Za najbolju IT avanturu
Prijavite se putem ovog linka »