Besplatno preuzmite priručnik za roditelje

Saznajte na koji način IT može da pomogne vašem detetu da
postiže uspehe.

PRIPREMITE SVOJE DETE ZA 21. VEK

INTERAKTIVNE VEŠTINE ZA SAVREMENO OBRAZOVANJE

Koga tražimo?

ITAcademy JUNIOR osmišljen je tako da svakom osnovcu i srednjoškolcu omogući usvajanje praktičnih IT veština bez poteškoća.

Naša vrata otvorena su deci i tinejdžerima uzrasta od 7 do 19 godina koji će kroz upoznavanje modernih tehnologija olakšati svoj put ka sticanju drugih znanja. Bez obzira na to da li vaše dete ima bilo kakvo IT predznanje ili ne, ITAcademy JUNIOR programi koncipirani su tako da ih mogu pohađati svi učenici osnovne ili srednje škole.

Kako da se prijavite za upis na ITAcademy?

Prvo, popunite i pošaljite Vašu prijavu odlaskom na ovaj link ili nas kontaktirajte telefonom, na +381 (0)11 4011 200 ili +381 (0)11 7856 100, radnim danima od 09 do 20 časova (internacionalni polaznici – vremenska zona za Beograd, Srbiju je GMT + 01:00). Posle Vaše prijave, razgovoraćete sa našim savetnikom za upis na ITAcademy JUNIOR.

 

Šta dobijate?

Vaše dete stiče praktična IT znanja koja može odmah da primeni u kreiranju jednostavnih video-igrica, funkcionalnih programa, web stranica ili animacija.

Nastava se održava u moderno opremljenim studijima i jedinoj patentiranoj STEAM laboratoriji u Srbiji, gde se koriste LEGO edukativni setovi.

Pored toga, učenici pohađaju i dodatne sekcije iz sporta, ekologije i umetnosti, čime izrastaju u svestrane i izbalansirane ljude.

Broj mesta je ograničen

Upisni rok za novu generaciju je otvoren, a snižene cene upisa važe do 30. 11.

Kako bi se održao visok kvalitet predavanja, sve grupe su ograničene na najviše 12 mališana, kojima se na taj način garantuje adekvatna posvećenost predavača. Iz tog razloga broj slobodnih mesta za upis novih članova je strogo ograničen.

Reagujte što pre i upišite svoje dete po sniženim cenama koje se uskoro povećavaju.

ITAcademy JUNIOR
programi
Puna cenaZa prijave do 30. 11. 2020*
Od 7 do 9 godina 196100
Od 9 do 12 godina240
150
Od 12 do 14 godina 270200
Od 14 do 19 godina 310240

*Iznos školarine za prijavljivanje do 30. 11. 2020. je prikazan za plaćanje na 9 mesečnih rata. Sve cene mesečnih rata su navedene u evrima.

 

Dodatne pogodnosti:

 • Za svako dete obezbeđen je besplatan paket potreban za učenje i rad u vrednosti većoj od 1.000 evra: iPad sa instaliranim aplikacijama, Sphero robot i Coding Awbie,…
 • U cenu je uračunato pohađanje svih dodatnih interaktivnih radionica iz Sporta i zdravog života, Umetnosti, Ekologije, LEGO STEAM i Engleskog jezika.
 • Roditelji sa dvoje ili više dece ostvaruju popust.

 

Omogućite deci veštine pomoću kojih će stvarati budućnost

Deca u školskom uzrastu upijaju nova znanja kao sunđer i izgrađuju svoja interesovanja. Upravo je zato ovaj period njihovog odrastanja idealan trenutak da zakorače u najperspektivniju oblast 21. veka.

Igra i druženje su nešto bez čega školarci trenutno ne mogu da zamisle svoj život, dok IT veštine predstavljaju ono što će određivati njihov uspeh u budućnosti. Iz tog razloga ITAcademy JUNIOR spaja lepo i korisno. Deca na jednom mestu imaju priliku da se zabave, druže i steknu najtraženije veštine današnjice.

Iskoristite promotivne cene upisa i omogućite svom detetu primenljiva i praktična IT znanja koja će mu nastavak školovanja učiniti lakšim i uspešnijim.

 

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja na ITAcademy JUNIORU uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy JUNIOR,
 • konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • informacije o školovanju preko korisničkog servisa za roditelje;
 • korišćenje kompletnog seta materijala za vežbe;
 • DL platforma za starije osnovce putem koje mogu da pristupe dodatnim kursevima;
 • sertifikat ITAcademy JUNIOR o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • upotreba interneta i računara na lokaciji ITAcademy JUNIOR;
ITAcademy Junior Za najbolju IT avanturu
Prijavite se putem ovog linka »